Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Fyld 1 dl sukker og 1 dl eddike pr. agurk i en kasserolle, og kog op til sukkeret er smeltet. Tag gryden af varmen.
Skær agurk i tynde skiver, kom dem i den varme lage, og krydr med rigeligt peber.
Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i 3-4 min. på hver side, og krydr med salt og peber.
Snit kålen.
Skræl eller skrub gulerødderne, og riv dem groft, eller skær dem i julienne.
Rør en dressing af creme fraiche, fintrevet hvidløg, lidt sukker og 1-2 spsk. eddike.
Vend kål og gulerødder i, og smag til med salt og peber.
Snit salaten.
Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister.
Flæk de lune boller, smør dem med sennep og mayonnaise, og fyld med salat, skiver af kotelet og afdryppet agurkesalat.
Servér straks med slaw til.
Kommentarer og forslag til opskriften