Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Fyld 1 dl sukker og 1 dl eddike pr. agurk i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet. Tag gryden af varmen. Skær agurk i tynde skiver og kom dem i den varme lage. Krydr med rigeligt peber.
Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Snit kålen. Skræl eller skrub gulerødderne og riv dem groft eller skær dem i julienne.
Rør en dressing af cremefraiche, fint revet hvidløg, lidt sukker og 1-2 spsk. eddike. Vend kål og gulerod i og smag tll med salt og peber.
Snit salaten.
Lun bollerne. Flæk dem og smør dem med sennep og mayonnaise. Fyld dem med salat, skiver af kotelet og afdryppet agurkesalat.
Servér straks med slaw til.
Kommentarer og forslag til opskriften