0

Almost flæskestegssandwich med kotelet

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Danske klassikere

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

agurkkotelet
1 min.
Agurkesalat og kotelet

Fyld 1 dl sukker og 1 dl eddike pr. agurk i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet. Tag gryden af varmen. Skær agurk i tynde skiver og kom dem i den varme lage. Krydr med rigeligt peber. 

Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber. 

spidskålgulerøddercreme fraiche 18%hvidløghjertesalat
5 min.
Slaw og fyld

Snit kålen. Skræl eller skrub gulerødderne og riv dem groft eller skær dem i julienne. 

Rør en dressing af cremefraiche, fint revet hvidløg, lidt sukker og 1-2 spsk. eddike. Vend kål og gulerod i og smag tll med salt og peber. 

Snit salaten.

brioche burgerbollermayonnaisedijon sennep
19 min.
Anretning

Lun bollerne. Flæk dem og smør dem med sennep og mayonnaise. Fyld dem med salat, skiver af kotelet og afdryppet agurkesalat. 

Servér straks med slaw til. 

Kommentarer og forslag til opskriften