0
Almost schnitzel med sprød kålsalat og kapersdressing

Almost schnitzel med sprød kålsalat og kapersdressing

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

kartoflerFilet á la mørbradraspæg
1 min.
Kartofler og almost schnitzel

Skær kartoflerne i grove stykker, og steg dem møre og gyldne i olivenolie på en stor varm pande.

Skær kødet i aflange tynde stykker (1 stk. pr. pers.), og krydr med salt og peber.

Fyld hvedemel, rasp og æg i hver sin dybe tallerken, og pisk æg med en gaffel. 

Vend kødet i mel, æg og rasp, og steg det gyldent i rigeligt olie og evt. lidt smør på en stor varm pande i ca. 4 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. 

Tip: Du kan også koge kartoflerne, i stedet for at stege dem, hvis du hellere vil det.

citroncreme fraiche 18%kapersspidskålæble
12 min.
Tilbehør

Skær citron i skiver, og afdryp kapers.

Rør creme fraiche med salt og peber, og vend kapers i dressingen. 

Snit spidskål fint, skær æble i både, og vend begge dele med olivenolie og lidt lys eddike. 

28 min.
Anretning

Anret almost schnitzel med kartofler, kålsalat, kapersdressing og en skive citron, og nyd straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften