
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær kartoflerne i grove stykker, og steg dem møre og gyldne i olivenolie på en stor varm pande.
Skær kødet i aflange tynde stykker (1 stk. pr. pers.), og krydr med salt og peber.
Fyld hvedemel, rasp og æg i hver sin dybe tallerken, og pisk æg med en gaffel.
Vend kødet i mel, æg og rasp, og steg det gyldent i rigeligt olie og evt. lidt smør på en stor varm pande i ca. 4 min. på hver side, til kødet er gennemstegt.
Tip: Du kan også koge kartoflerne, i stedet for at stege dem, hvis du hellere vil det.
Skær citron i skiver, og afdryp kapers.
Rør creme fraiche med salt og peber, og vend kapers i dressingen.
Snit spidskål fint, skær æble i både, og vend begge dele med olivenolie og lidt lys eddike.
Anret almost schnitzel med kartofler, kålsalat, kapersdressing og en skive citron, og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften