Trim majsene fri for blade og tråde og skær kernerne af kolberne med en skarp kniv. Overhæld dem med kogende vand og lad dem trække 10 min. Rens peberfrugterne og hak dem, salat og agurker ensartet - ikke for fint og ikke for groft - og kom dem i en skål. Pisk presset hvidløg, finthakket løg, sennep, oregano, olie, eddike, parmesan, salt og peber sammen og smag til. Vend majs og dressing forsigtig i salaten og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften