0

American style cremet grøn salat med løg, cheddar og hjemmelavede croutoner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær skorperne af brødskiverne - de kasseres - og riv krummen i ensartede mundrette bidder.

Pres hvidløget og rør det med 2 spsk. olie, lidt salt og peber i en stor skål. Kom brødbidderne ved, vend godt rundt og bred det hele ud på en bageplade. Bag croutonerne i ovnen ved 175 grader i 10-15 min til de er sprøde og gyldne og dryp af på køkkenrulle.

Skyl salaten grundigt, slyng bladene tørre og bræk dem i mellemstore stykker. Trim løget og snit det i tynde skiver. Kom begge dele i en stor skål og riv cheddaren groft henover. Rør eddike og sukker sammen, pisk mayonnaise, cremefraiche og sennepspulver i og smag til med salat og peber. Hæld dressingen over salaten, vend rundt med løse tage til alt er dækket og anret. Drys med croutoner og server straks til grillet kød, fisk eller fjerkræ.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Bonusinfo

Grov Fiskesennep indeholder:

65% gule sennepsfrø, 30% brune sennepsfrø og 5% gurkemeje

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?