0

Amerikanske morgenmadspandekager med majs, bacon og sirup (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim majsene for blade og hår og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 8 min. Lad dem køle lidt af og skær kernerne af med en skarp kniv. Rist baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på køkkenrulle. Del æggene i blommer og hvider og rør blommerne godt sammen med mel, mælk, bagepulver og sukker. Pisk hviderne stive med et godt nip salt og vend dem i dejen. Smelt en lille smule smør på en teflonpande og sæt dejen i små klatter, 3-4 stk. ad gangen. Lad dejen sætte sig på den ene side et øjeblik, drys med lidt majskerner, vend og bag færdig. Server pandekagerne rygende varme med en klat smør, sirup og bacon på toppen.

Kommentarer og forslag til opskriften