0

Ananascarpaccio med chili-vanillesirup og vanilleis (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Flæk vanillestangen, skrab kernerne ud og kom begge dele i en kasserolle sammen med chiliflager, citronsaft, sukker og vand. Kog blandingen op og lad det simre 2 min. - pas på ikke koge det for længe, da siruppen bliver tykkere, når den køler af. Skær skallen af ananassen, del den i kvarte og fjern stokken. Skær kødet i tynde skiver på langs og anret dem i ét lag på et stort fladt fad. Dryp den lune sirup over og lad det marinere 20 min. Drys gerne med friskstrimlet mynte og server med vanilleisen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?