Andebryst: Varm 3 spsk. honning og 1 spsk. balsamico op på en pande ved middelvarme. Læg kødet med skindsiden ned i honningen og lad det simre i 5 min. Skræl imens rodfrugterne og skær dem i ensartede tern på 1 cm. Bred rodfrugterne ud i en lille bradepande, vend dem sammen med den resterende honning og balsamico, lidt olie, salt og peber. Læg kødet oven på med skindsiden opad og drys evt. med en smule chiliflager. Sæt bradepanden i en 200 grader varm ovn og bag i 15-20 min. til rodfrugterne er møre og kødet rosastegt. NB - hold øje med kødet - det kan nemt blive branket, fordi det er forstegt i honning. Dæk evt. kødet til med stanniol noget af tiden.
Kartofler: Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og vend dem sammen med sennep, friskhakket persille, lidt olie, salt og peber.
Sauce: Kom revet skal og saft fra appelsinen, fond (andefond er bedst - men ellers kan en oksebouillonterning bruges sammen med vand) og væden fra rodfrugter/and på en pande og kog det ind til halvdelen. Tilsæt fløden og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber.
Kommentarer og forslag til opskriften