0

Artiskokker med æble-senneps-kaperscreme (forret til 2-4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Bræk stokken af artiskokkerne helt oppe under blomsten og kom straks hovederne i rigeligt kogende letsaltet vand tilsat 2 skiver citron. Lad dem koge møre ved middel varme i 35-45 min. - de er klar, når de nederste blade let kan hives af. Snit imens æblerne i helt små tern og hak kapersene groft. Rør creme fraiche, sennep, salt og peber sammen og vend æbler og kapers i. Smag til med citronsaft, salt og peber. Lad dem dryppe af med hovederne nedad og køl dem let af. Åbn artiskokkerne og tag de inderste blade ud og fjern "håret" med en teske. Fyld cremen ned i hulningerne på artiskokkerne og server straks med en sprød grøn salat og godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften