0
Asianstyle burger af spicy gris med chilimayo og kålsalat

Asianstyle burger af spicy gris med chilimayo og kålsalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg elsker burger. Her i en let spicy version med bøf af krydret gris.

Du kan, som altid, selv vurdere, hvor stærkt det skal være i jeres familie. 

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashHakket grisekødthai sweet pork krydderi
1 min.
Krydret bøf af gris

Ønsker du at varme burgerbollerne i ovnen, så start med at tænde den på 225 grader.

Riv squash groft, og rør den med hakket gris og thai sweet pork krydderi. Krydr med salt, og saml farsen med en smule hvedemel. 

Form 1 bøf pr. pers., vend bøfferne i mel, og steg dem i olie på en varm pande, til de er helt gennemstegte. Krydr gerne med salt. 

nam pla (fiskesauce)rød chililimespidskålmynte
2 min.
Kålsalat

Rør en dressing af limesaft, fiskesauce og 1/2 tsk. sukker pr. pers. Smag til med fint hakket chili.

Snit spidskålen fint, og pluk mynten groft.

Vend begge dele med dressingen, og smag til med lidt lys eddike eller/og mere sukker.

rødløgmayonnaisesriracha saucebrioche burgerboller
10 min.
Tilbehør

Skær rødløget i tynde skiver, og rør mayonnaise med sriracha efter smag. 

Flæk bollerne, og lun dem i en varm ovn, på en brødrister eller rist dem i lidt smør på en varm pande. 

18 min.
Anretning

Smør bollerne med chilimayo, og saml burgerne med lidt kålsalat, bøffer og løg. Servér straks med resten af kålsalaten til.

Bonusinfo

Thai sweet pork krydderi indeholder:

  • 50% Urtebouillon
  • 20% Korianderfrø
  • 10% Hvide peberkorn
  • 10% hvidløgspulver
  • 5% Sorte peberkorn
  • 5% Sechuan peberkorn

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?