
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skær kartoflerne i både, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Dryp dem med en smule olivenolie, og krydr dem med lidt salt.
Bag kartoffelbådene i ca. 25 min., til de er gyldne og lækre. Drys straks de varme kartofler med Pho krydderi.
Rør kødet med salt, halvdelen af den røde karry og en smule fiskesauce.
Hak hvidløg og den lyse del af forårsløgene fint, og rør det i farsen. Krydr med et nip sukker, og form farsen til 1 bøf pr. pers.
Steg bøfferne gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande i ca. 6-7 min. på hver side.
Skær tomater i skiver, og snit det sidste forårsløg fint.
Rør en dressing af resten af fiskesaucen, 1-2 tsk. sukker og en smule hvidvinseddike. Du kan evt. smage den til med det sidste røde karry, hvis du vil.
Snit kålen fint, og skær gulerødderne i julienne, eller riv dem groft.
Vend begge dele med dressingen, og smag til.
Rør mayonnaise med sriracha sauce.
Lun bollerne i den varme ovn.
Flæk de lune boller, smør dem med chilimayo, og fyld dem med en smule kålsalat, bøf, tomater og forårsløg.
Servér straks med kartofler og kålsalat til.
Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:
50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker.
Kommentarer og forslag til opskriften