Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Del lårene i 2 dele.
Vend lårene med satékrydderi og lidt olie. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, og steg dem i den varme ovn i ca. 30-35 min.
Kog risene efter anvisning på posen.
Snit kålen. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
Flæk agurken (skrab evt. kernerne ud med en teske), og skær den i halve skiver.
Rør saft af 1/2 lime med 2-3 spsk. lys eddike og 2 tsk. sukker, og skær resten af limen i små både.
Hak chili, og rør den i dressingen efter smag. Tilsæt agurk til dressingen, og vend groftplukket koriander i lige inden servering.
Kom tamari i en stor skål med 1 spsk. lys eddike og 1 tsk. sukker pr. pers., og rør det godt sammen. Vend lårene i marinaden.
Anret ris i skåle med kål, gulerod, agurkesalat og limebåde ovenpå, og servér straks lårene til.
Kundekommentarer ()