0

Asiatisk inspireret æggekage med spinat, enokisvampe og sesam

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader/grill.

Trim rødderne af enokisvampene, træk dem forsigtigt fra hinanden og fjern evt. urenheder. Skyl spinaten grundigt, fjern grove stilke og slyng bladene tørre. Pil løget og snit det i fine tynde både. Pisk æggene sammen i en skål, kom 1 spsk. sojasauce ved og rør godt.

Varm olien godt op på en ovnfast teflonpande og rist løgene 1 min. Kom svampene ved og rist yderligere 1 min. Vend spinaten hurtigt i og hæld straks det hele over på en tallerken.

Kom lidt mere olie på panden, kom æggemassen ved og rør med lange bevægelser til den er tyknet let.. Sluk for panden, fordel spinat, løg og enokisvampe i overfladen. Dryp med 1 spsk. sojasauce og drys med sesamfrøene. Sæt panden i ovnen og grill/bag den 5-10 min. til æggemassen er fast og overfladen gylden.

Server straks med fx små krydrede frikadeller, sur-sød kylling og/eller en grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?