0

Asiatisk kålsalat med agurk, rødløg, sesam og ingefær-chilidressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens og hak chili og ingefær helt fint. Kom det i en gryde sammen med eddike og sukker, kog det ind til det halve og lad det køle ned til stuetemperatur. Befri imens begge slags kål for stok/ribber og snit bladene i tynde strimler. Flæk agurken på langs, skrab kernerne væk og snit kødet i tynde skrå skiver. Pil løget og snit det i helt smalle både. Vend alle grøntsagerne og sesamfrøene sammen med løse tag. Pisk chili-ingefær-eddiken med de 2 slags olie og smag til med fish sauce. Vend dressingen sammen med kålsalaten lige inden servering og giv til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?