Nudelsalat: Læg ægnudlerne i en skål, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække til de er møre. Befri mangoerne for skal og sten og skær frugtkødet i små tern. Snit sukkerærterne i skrå stykker og 3 forårsløg i tynde skiver. Vend nudler, mango, ærter, forårsløg, cashewnødder og sesamfrø sammen i en skål. Dressing: Pres saften af 1½ limefrugt ned i en anden skål, tilsæt 4 spsk. olie, honning, 1 spsk. fiskesauce, 2 spsk. sojasauce, ingefær og finthakket koriander (brug en mængde efter smag) og pisk godt. Smag til med salt og peber og vend dressingen sammen med salaten.
Bøffer: Snit 4 forårsløg i tynde skiver og hak svampene godt (du kan også bruge champignon). Kom begge dele i en skål sammen med det hakkede kød, 3 spsk. sojasauce, 2 spsk. fiskesauce, sukker og friskkværnet peber og rør det godt sammen. Form farsen til bøffer og steg dem møre og gyldne i olie.
Server sammen med dampet eller lynstegt broccoli.
Kommentarer og forslag til opskriften