0

Asparges vinaigrette med basilikum, sprød skinke og hakket æg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Rist skinken gylden på en tør pande og lad det tørre på køkkenrulle. Bræk den træede ende af aspargeserne og flæk dem evt. på langs, hvis de er tykke. Pisk olie, eddike, sennep og presset hvidløg godt sammen og smag til med salt og peber. Pil æggene, hak dem og stil til side. Damp aspargeserne ca. 2 min. til de kun lige netop er møre - husk de koger lidt videre efter de er taget op! Læg dem i et fad, hæld vinaigretten over med det samme og lad dem marinere 2 min. Drys med hakket æg, skinke brækket i mindre stykker og fintstrimlet basilikum. Server som forret eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften