0

Aspargeskartofler med kapers, soltørret tomat og pinjekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hak imens hvidløgsfeddene helt fint, snit tomaterne i fine strimler og kom begge dele i en skål sammen med lidt af olielagen fra tomaterne. Kom kapers, pinjer og krydderier ved og smag til. Skær de varme kartofler i tykke skiver og vend dem i krydderolien. Smag til og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores solkyssede tomater med oliven & kapers er smagsfulde semi-dried italienske tomater, sprøde sorte Leccino oliven og kapers som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have oliventræerne certificerede som økologiske.

Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i salt lage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten.