0

Aspargeskartofler med mandler, forårsløg og timian (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt og kom dem i en gryde, dæk med koldt vand og kom 1 spsk. salt ved. Kog kartoflerne uden låg i 15-20 min. til de er lige netop møre. Trim forårsløgene og snit dem i 1 cm brede stykker med et skråt snit. Hæld kartoflerne over i et dørslag, dæk til med et viskestykke og lad kartoflerne dampe af 5 min. Sauter imens forårsløgene i al smørret til de er møre, men stadig flot grønne, og rør timianbladene i. Halver kartoflerne på langs og vend dem i sammen med mandlerne. Smag til med salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften