Riv auberginen på den grove side af et rivejern, og overfør den til en stor gryde. Tilsæt 1 spsk. olivenolie pr. person. Varm gryden op ved middel varme, og steg auberginen i ca. 15 min. under jævnlig omrøring.
Riv ligeledes løg og hvidløg, og tilsæt begge dele til auberginen undervejs.
Skær mørbraden i tern, og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil de har fået godt med farve, og er blevet sprøde. Overfør kødet til en tallerken med fedtsugende papir.
Tilsæt tomatpuré og flåede tomater til auberginen, og lad det simre i ca. 10 min. Smag sovsen til med salt og rigeligt peber.
Sæt pastaen over at koge, som angivet på pakken.
Servér pastaen med sovsen, og top med den stegte mørbrad og basilikumblade.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.
Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()