0
Aubergine ragu med røget mørbrad og basilikum

Aubergine ragu med røget mørbrad og basilikum

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
aubergineløghvidløg
1 min.
Riv auberginen

Riv auberginen på den grove side af et rivejern, og overfør den til en stor gryde. Tilsæt 1 spsk. olivenolie pr. person. Varm gryden op ved middel varme, og steg auberginen i ca. 15 min. under jævnlig omrøring.

Riv ligeledes løg og hvidløg, og tilsæt begge dele til auberginen undervejs.

røget grisemørbrad
10 min.
Steg mørbraden

Skær mørbraden i tern, og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil de har fået godt med farve, og er blevet sprøde. Overfør kødet til en tallerken med fedtsugende papir.

flåede tomatertomatpurésedanini, 50% Fuldkorn
20 min.
Tilsæt tomat til auberginen

Tilsæt tomatpuré og flåede tomater til auberginen, og lad det simre i ca. 10 min. Smag sovsen til med salt og rigeligt peber.

Sæt pastaen over at koge, som angivet på pakken.

basilikum
30 min.
Anretning

Servér pastaen med sovsen, og top med den stegte mørbrad og basilikumblade.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

 

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Entroterra SpA)

Næringsindhold pr. person:

Energi:
552 kcal
Fedt:
24,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
3 g
Kulhydrat:
59,8 g
heraf sukkerarter:
13,7 g
Kostfibre:
8,5 g
Protein:
21,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?