0

Avocadopuré på brød med sprød peberfrugtsalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Mos avocadokødet med creme fraiche og citronsaft og smag til med salt og peber. Skær peberfrugten i små tern, snit forårsløg og hvidløg fint og bland det hele godt sammen. Smag til med salt, peber og evt. persille. Rist brødskiverne gyldne, køl dem let af og fordel avocadomosen herpå. Top med en skefuld peberfrugtsalat og skær hvert brød i 4 kvarte.

Server de små avocadobrød som snack, forret eller som tilbehør til stegt fjerkræ mv.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia