0
Avokado & rejesalat med dild og lime

Avokado & rejesalat med dild og lime

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom rejerne i en sigte og lad dem dryppe godt af.

Del salaten i halve eller hele blade og skyl sammen med plukket dild i 2 hold koldt vand - slyng dem tørre i en salatslynge.

Skær avokadoerne over i 2 og fjern sten og skal. Skær i grove skiver, vend med lidt limesaft og drys med salt og sort peber. Skær agurken ud i små tern.

Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldne - knus dem let i en morter.

Kom alt undtagen rejer i en skål - krydr med lidt salt og peber samt saften fra limefrugten - smag til med lidt tabasco efter smag. Vend det hele rundt og anret i en skål eller på tallerkener - drys rejer over salaten og pynt evt. med lidt dild.

FIF: Hvis du ønsker lidt ”knas” i salaten, kan du lave brødcroutoner på denne måde.

Hjemmelavede brødcroutoner: Skær 8 tynde brødskiver, dyp eller vend dem i olie og krydr med salt og peber. Bag dem på bagepapir i en 180 grader varm ovn i ca. 10 min. (til de er gyldne og sprøde). Del skiverne i 2 trekanter og anret dem ovenpå salaten.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?