0

Avokadomousse i parmaskinke på citronmarineret frillice (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver avokadoerne, fjern stene og skrab kødet ud i en foodprocessor. Kom creme fraiche, halvdelen af citronsaften, salt og peber ved og kør det til en helt glat konsistens. Smør 4 portionsskåle med en smule olie og fór dem hver med 2 skiver parmaskinke - det skal stikke op over kanten. Kom avokadomoussen i og fold skinken henover, så den lukker til. Stil formene på køl en times tid. Skyl og pluk frillicen imens. Pisk resten af citronsaften, fløde, sukker salt og peber sammen og smag til. Vend salaten i dressingen lige inden servering og fordel det på 4 tallerkner. Vend avokado-skinketoppene ud af formene og læg dem på salaten. Pynt med halve cherrytomater og server som forret med godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften