0

Avokadosalat med marinerede kartofler, forårsløg og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem køle lidt af. Halver så kartoflerne og snit forårsløgene i tynde skiver. Pisk olie, sennep, presset hvidløg, eddike, sukker, salt og peber sammen, smag til og vend marinaden med kartofler og forårsløg - lad det trække 5-10 min. Befri avokadoerne for sten og skal og skær kødet i tern. Vend kartoffelsalaten forsigtigt med avokadoternene, anret det hele på et fladt fad og drys med feta og evt. græskarkerner. Server salaten til fisk, kød eller lyst fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften