0

Båndpasta med porrer og svampe i fløde (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens porrerne og snit dem i tynde skiver. Børst svampene fri for urenheder, del dem i mindre stykker og hak hvidløgene fint. Sauter porrer og hvidløg i lidt olie til de er bløde og væden kogt helt væk. Tag porrerne af panden og hold dem varme. Kom lidt mere olie på panden og rist svampene let gyldne og møre med salt og peber. Kom porrer og hvidløg ved, hæld vinen på og lad den koge næsten helt væk. Hæld fløden på og kog lidt ind. Kog imens pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra, kom saucen op i pastagryden og vend det hele godt sammen med revet parmesan. Server straks med fx en god tomatsalat og godt italiensk brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften