Skyl spinaten godt og fjern de grove stilke. Børst svampene fri for urenheder og del dem i mindre stykker. Snit løgene i tynde skiver og hak hvidløgsfeddet fint. Sauter først løg, hvidløg og svampe i lidt olie til de er møre. Hæld vinen på og lad det koge næsten helt væk. Vend spinaten i, krydr med salt og peber og sauter til al væden er væk. Hæld så fløden på og kog lidt ind. Kog imens pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra, kom saucen op i pastagryden og vend det hele godt sammen med revet parmesan. Server straks med fx en god tomatsalat og godt italiensk brød til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften