0
Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges

Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rødspættefilet: Skyl aspargeserne. Fjern den nederste træede ende ved at brække dem af. Skær resten i stykker der passer til bredden på fileterne (gem 2 hele asparges til grøntsagsbunden). Rul 2-3 aspargesstykker ind i hver filet og sno et stykke bacon om hver rulle. Krydr med lidt salt og peber og steg dem i olie på en varm pande til baconen er blevet gylden på alle sider.

Bund af grøntsager: Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Soigner peberfrugterne og skær dem i strimler. Skær 2 asparges i skrå stykker og hak skalotteløget. Det hele svitses i lidt olie/smør i en gryde i 2-3 min. og krydres med salt og peber.

Server retten sammen med ovnbagte kartofler og/eller en grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?