0

Baconsvøbt spidskål toppet med cremefraiche og nødde-frugtdrys (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fjern de grove yderste blade på spidskålen og kog kålhovedet helt i letsaltet vand ca. 15 min. Dryp godt af, skær hovedet i kvarte og vikl 2 skiver bacon om hver. Læg de kvarte kål på en bageplade, krydr med salt og peber og dryp med lidt olie. Bag kålen ved 200 grader i ca. 20 min. til baconen er let sprød og kålen mør. Klip abrikoser og dadler i små stykker, hak nødderne og bland det hele med tranebær og rosiner. Anret kålen i et fad, top med cremefraiche og drys med nødde-frugtblanding og gerne hakket dild. Server straks til fisk, kød, vildt eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?