0

Bagt æggekage med broccoli, tomat og peberfrugt (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccoliblomsten i små buketter og stokken i 1 x 1 cm store tern. Giv dem et 1-2 min. opkog i letsaltet vand, overhæld med koldt vand og dræn godt. Hak hvidløgene, skær peberfrugten i tynde strimler og del tomaterne i kvarte. Varm olien op på en ovnfast pande og sauter broccoli, hvidløg og peberfrugt heri 3-5 min. til væden er fordampet. Pisk imens æggene sammen og rør ost, salt og peber i. Hæld æggemassen over grøntsagerne og læg de kvarte tomater i overfladen. Bag æggekagen ved 175°C i 25-30 min. til den er fast og gennembagt. Server som frokostret eller let aftensmad med brød og fx et stykke stegt fisk eller kød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?