0

Bagt baconsvøbt spidskål med cherrytomat-forårsløgdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fjern de grove yderste blade på spidskålen og kog kålhovedet helt i letsaltet vand ca. 15 min. Dryp godt af, skær hovedet i kvarte og vikl 2 skiver bacon om hver. Læg de kvarte kål på en bageplade, krydr med salt og peber og dryp med lidt olie. Bag kålen ved 200 grader i ca. 20 min. til baconen er let sprød og kålen mør. Snit forårsløget i meget tynde skiver og skær tomaterne i små tern. Rør cremefraiche, mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber sammen. Vend tomater og forårsløg i og smag til. Anret kålbådene i en række på et flot fad og fordel dressingen i et bælte henover. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?