Sæt ovnen på 225 °C.
Skyl kålen grundigt og skær den ud i buketter, vend med 1 spsk. olie pr. person og krydr med salt. Overfør kålen til en bageplade dækket med bagepapir, spred den godt ud og bag den i ca. 25 min. Kålen er færdig, når den har en mørk overflade og ikke giver modstand, når man trykker let på den. Smages til med frisk citronsaft lige før servering.
Kom couscousen op i en skål og dæk den med kogende vand. Lad den trække under låg i ca. 10 min.
Herefter løsnes couscousen med en gaffel.
Varm en teflonpande op til middelhøj varme. Rist græskarkernerne af på den tørre pande, så de bliver gyldne i farven og begynder at ”poppe”. Tag kernerne af panden og gem til servering.
Skyl spinaten og dilden grundigt og afdryp for vand. Pluk dilden ud i blade og gem til servering.
Varm en kasserolle op ved høj varme. Tilsæt en 1 tsk. olie pr. person og steg spinaten under omrøring, indtil den falder sammen. Tilsæt creme frisken og lad det kun lige varme op, indtil det får en cremet konsistens (det må ikke koge, så skiller det). Smag til med salt. Tilsæt rejerne lige før servering og giv sovsen et kort opkog.
Anret den bagte blomkål med den stuvede spinat henover og top med græskarkerner og dild. Serveres med den lune couscous til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()