0
Bagt filet royal af lange med dukkah dertil melon, feta, mynte og stegte peberfrugter (2 pers.)

Bagt filet royal af lange med dukkah dertil melon, feta, mynte og stegte peberfrugter (2 pers.)

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Lange, Mælk, Hasselnødder, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Melonsalat: Skær melonen i mundrette stykker uden skal og kerner, og bland dem med finthakket mynte og purløg (gem lidt mynteblade til pynt). Riv citronskal (kun det gule) i salaten og pres saften hen over sammen med et par spiseskefulde god olivenolie, lidt salt og peber. Bland salaten sammen og pynt med mynteblade, drys med ristede hakkede hasselnødder* og pluk fetaen og drys over.

*Ristede hasselnødder: Kom hasselnødderne i et ildfast fad og bag dem i 8-10 min. ved 180 grader (til de er gyldne). Kom dem i et rent viskestykke og gnub dem mod hinanden til hinderne falder af. Hak nødderne groft.

Fisk: Del fisken i portionsstykker og krydr på begge sider med salt og peber. Kom dem i et ildfast fad med bagepapir i bunden - drys dukkah'en over fisken og bag den i en forvarm ovn ved 200 grader i ca. 10-12 min. Lad fisken hvile lidt inden servering.

Stegte peberfrugter: Soigner og skær peberfrugterne i mundrette bidder. Varm en pande op så den er rygende varm. Kom lidt neutral olie på panden og rist peberfrugterne i 1-2 min. Drys med salt og server straks.

Anret som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?