Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs opskriften grundigt igennem inden start.
Start med at tænde ovnen på 160 grader varmluft.
Skræl ingefær og skær det i tynde strimler.
Hak nødderne og skær pæren i små tern. Soigner gulerødderne og skær toppen af.
Sæt perlebyggen over at koge i en kasserolle i vand der dækker - husk et skud salt. De skal koge ca. 15 min.
Smør et ildfast fad med lidt olivenolie. Rul fiskefiletterne sammen fra hale mod hoved, krydr med lidt salt og læg dem i fadet, gerne med lidt luft imellem hver fisk.
Bag i ovnen til fisken er mælkehvid - ca. 15-20 min.
Find en stor pande frem med tilhørende låg. Sæt den over ved høj varme og tilsæt en smule olie. Kom de hele gulerødder på panden og lad dem tage godt med farve i 3-4 min. Skru så ned for panden og tilsat ingefær og currypaste. Lad det stege lidt med 1 min. eller to og tilsæt så fløden. Krydr med lidt salt og lad det små simre under låg i ca. 5-7 min.
Tag låget af gulerødderne og lad fløden koge lidt ind og tykne let - hvis ikke den allerede er det.
Anret de drænede perlebyg i en dyb tallerken med fisken ovenpå. Kom gulerødder og curry ved siden af og slut af med at drysse pære og nødder over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()