0
Bagt kuller i cremede rodfrugter med krystalkarl

Bagt kuller i cremede rodfrugter med krystalkarl

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kullerfilet med skind
1 min.
Fisken

Skær fisken i store stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.

rodfrugtmix i stavefløde 9%Bøllingsøkikærter i vandhvedemel
3 min.
Grøntsagerne

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Varm en gryde op ved høj varme. Steg grøntsager og drænede kikærter i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring.

Hæld 1/2 spsk. mel i gryden pr. person, og rør det godt rundt. Hæld fløden i og rør rundt, indtil fløden tykner lidt. Sluk for blusset, riv osten ned i, og rør rundt. Krydr med salt og peber.

Kom det hele i et ildfast fad, og anret fisken henover. 

Bages i ca. 10 min., indtil fisken begynder at flage, og man kan hive skindet af, uden at det giver modstand. 

 

25 min.
Anretning

Servér retten direkte fra ovnen.

Bonusinfo

Bøllingsø er fremstillet af komælk fra Midtjylland. Det økologiske mejeri producerer denne fantastiske faste ost. De fire økologiske landmænd Mads, Gert, Niels og Bjarne gør en dyd ud af, at leve op til de økologiske krav.  Osten er en emmentalertype med de karakteristiske store huller og den søde nøddeagtige smag. Den er modnet cirka 8 uger. Osten færdigmodnes på Grand fromages affinageri. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
597 kcal
Fedt:
27,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,5 g
Kulhydrat:
41 g
heraf sukkerarter:
8,3 g
Kostfibre:
9,4 g
Protein:
41,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?