0
Bagt kuller med fennikel, belugalinser, oliven og safransauce

Bagt kuller med fennikel, belugalinser, oliven og safransauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Tænd ovnen

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

kullerfilet uden skindfennikel, belugalinser, oliven og safransauce
1 min.
Så let er det:

Tag den gennemsigtige folie af bakkerne, krydr med salt og peber, og dryp lidt god olivenolie over hele retten.

Bag bakkerne i den forvarmede ovn i 10 min. Tag bakkerne ud af ovnen, og placer et stykke fisk, godt krydret med salt og peber, i midten af hver bakke. Dryp igen med lidt olivenolie over fisken, og bag hele herligheden i yderligere 8-10 min., til fisken lige netop er gennembagt.
15 min.
Anretning:

Sæt maden direkte på bordet, eller anret den på tallerkener.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?