0
Bagt kuller med gnocchi og rosenkål & mozzarella
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kullerfilet uden skindfrisk mozzarella
1 min.
Fisk:

Tænd ovnen på 225 grader.

Fisken deles i 2-3 stykker pr. person, og krydres med salt og peber. Vend fisken i lidt olivenolie i et ildfast fad, top hvert stykke fisk med en pæn skive mozzarella, og drys med lidt salt, sort peber, olivenolie og et par blade basilikum. Bag fisken i ovnen i 10-12 minutter. 

friske gnocchirosenkålrødløghvidløgbasilikum
5 min.
Gnocchi og rosenkål:

Start med at pille de yderste 2-3 blade af rosenkålene, og skær 2 mm af bunden. Del herefter rosenkålene i halve. Steg dem på en pande i god olivenolie, til de begynder at blive gyldne og karamelliserede. 

Pil og hak hvidløget fint imens.

Pil og snit rødløg fint. 

Kom halvdelen af det hakkede hvidløg på panden med rosenkål, og rist igennem et par minutter. 

Kom rødløg ved, og rist med i 1 minut.

Krydr med salt og peber. 

Sæt rosenkålene til side, og hold dem lune.

Kom de rå, ukogte gnocchi på panden, hvor du stegte rosenkål sammen med et par skefulde god olivenolie. Lad dem stege ved hård varme i 2-3 min., til de er gyldne og sprøde.

Kom det sidste hakkede hvidløg på panden sammen med plukkede og grofthakkede basilikumblade. (gem lidt til pynt).

Smag til med salt og peber.

basilikum
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?