0

Bagt kuller med grønt og ris

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller

Fremgangsmåde

Grønt:

100 g gulerødder i stave

200 g broccoli i små buketter

Ris:

75 g kogte ris

½ chili

2 fed hvidløg

Fisk: Læg fisken i et ovnfast fad, pres lidt limesaft over og drys salt og peber ovenpå. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og bag fisken i ca. 20 minutter til den er mør.

Grønt: Blanchér gulerødderne og broccolien i kogende vand. Hæld grøntsagerne i en sigte og hold dem varme.

Ris: Kom vand i gryden og kog risene som anvist på pakken. Når der er 5 min tilbage af kogetiden, kommes der hakket hvidløg og chili ned til risene.

Server retten på en tallerken sammen med den varme fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?