Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte en stor grydefuld vand over at koge, som hvis du skulle koge pasta. Mindst 1 liter vand pr kuvert. Husk et godt skud salt.
Snit pære og pak choy i strimler og hak basilikumbladene groft. Vend det hele sammen i en skål med lidt limesaft. Gem lidt limesaft til senere også.
Kom quinoa i en kasserolle og dæk med vand. Kom lidt salt i og kog ca. 15 min under låg. Lad dem gerne trække yderligere 5 min i kasserollen.
Skær fisken i stykker ca. på størrelse med en tændstiksæske. Når vandet i gryden bulderkoger, slukker du og kommer fisken op i. Læg låg på og lad fisken trække/pochere under låg i ca. 10-15 min.
Når fisken har pocheret, tager du den meget forsigtigt op af gryden og over på en tallerken. Hæld vandet væk og kom currypaste og kokosmælk op i gryden. Giv det et hurtigt opkog og smag til med salt, limesaft og evt soya eler fishsauce hvis du har.
Anret quinoa i en dyb tallerken med fisk ovenpå. Hæld saucen henover og kom salaten på siden. Velbekomme!
Kundekommentarer ()