0
Pocheret kulmule i curry med quinoa, pære og pak choy

Pocheret kulmule i curry med quinoa, pære og pak choy

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pærepak choybasilikumlime
1 min.
Forbered grønt

Start med at sætte en stor grydefuld vand over at koge, som hvis du skulle koge pasta. Mindst 1 liter vand pr kuvert. Husk et godt skud salt.

Snit pære og pak choy i strimler og hak basilikumbladene groft. Vend det hele sammen i en skål med lidt limesaft. Gem lidt limesaft til senere også.

quinoa
5 min.
Kog quinoa

Kom quinoa i en kasserolle og dæk med vand. Kom lidt salt i og kog ca. 15 min under låg. Lad dem gerne trække yderligere 5 min i kasserollen.

kulmulefilet uden skind
15 min.
Pocher fisken

Skær fisken i stykker ca. på størrelse med en tændstiksæske. Når vandet i gryden bulderkoger, slukker du og kommer fisken op i. Læg låg på og lad fisken trække/pochere under låg i ca. 10-15 min.

kokosmælktikka curry paste
25 min.
Lav saucen

Når fisken har pocheret, tager du den meget forsigtigt op af gryden og over på en tallerken. Hæld vandet væk og kom currypaste og kokosmælk op i gryden. Giv det et hurtigt opkog og smag til med salt, limesaft og evt soya eler fishsauce hvis du har.

30 min.
Anretning

Anret quinoa i en dyb tallerken med fisk ovenpå. Hæld saucen henover og kom salaten på siden. Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?