0
Bagt kulmule med sommergrønt & hollandaise
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Tænd ovnen

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

kulmulefilet med skindsommergrønt & hollandaise
1 min.
Så let er det:

Del fisken i portionsstykker. Tag den gennemsigtige folie af bakkerne og placer et stykke fisk i midten af hver bakke.

Krydr med salt og peber og dryp lidt god olivenolie over hele retten.
Bag det hele i den forvarmede ovn ved varmluft i 15-20 minutter.
15 min.
Anretning:

Sæt direkte på bordet eller anret på tallerkender.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?