0
Bagt laks i cannelinibønner med tomat og champignon

Bagt laks i cannelinibønner med tomat og champignon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerodrødløgchampignons
1 min.
Hak grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft.

Skær gulerod, løgog champignoner ud i mundrette stykker.

hvidløgtamari soya sauce
15 min.
Steg grøntsagerne

Varm en pande op ved høj varme.

Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring, indtil de får godt med farve. Overfør grøntsagerne til et ildfast fad og tilsæt revet hvidløg, soyaen og krydr med salt og peber.

cannellinibønnerASC laks med skindcherry- eller blommetomater
20 min.
Bag retten

Kom bønnerne i en sigte og skyl under koldt vand. Kom bønnerne og tomaterne i grøntsagerne og vend det godt.

Læg laksen henover grøntsagerne, krydr godt med salt og peber og bag retten i ca. 10 min., indtil laksen begynder at flage.

citron
35 min.
Anretning

Servér retten direkte fra ovnen og pres citronsaft henover.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
526 kcal
Fedt:
22,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,9 g
Kulhydrat:
36,5 g
heraf sukkerarter:
8,6 g
Kostfibre:
4,1 g
Protein:
37,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?