0

Bagt laks med chiafrø, kompot af rødpeber og persillepasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, kompot af rødpeber og persillepasta, leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kompot af rødpeber og persillepasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i kompotten og pastaen efter 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Laksefilet, chiafrø, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Kompot af rødpeber: Rødpeber, løg, tomat, tomatpure, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Persillepasta: Pastapenne, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g

Holdbarhed:

• Levering 21. december - bedst før 23. december

• Levering 22. december - bedst før 24. december

• Levering 23. december - bedst før 25. december

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?