0

Bagt laks med grøn salsa, kartofler og gulerødder

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Grøn salsa: Kom krydderurterne i en blender sammen med 1 pillet hvidløgsfed. Blend til det er finhakket. Tilsæt dijonsennep og kapers og blend lidt igen. Tilsæt olivenolien lidt ad gangen til salsaen er cremet og stadig lidt grov i konsistensen. Smag til med citronsaft - smagen skal være stærk og gennemtrængende.

Fisk og tomater: Læg fisken med skindsiden nedad i et ovnfast fad og fordel salsaen oven på fisken. Halver tomaterne og krydr dem med salt og peber. Fordel tomaterne i fadet ved siden af fisken. Sæt fadet i midten af en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter. Bagetiden er afhængig af tykkelsen på fisken.

Tilbehør: Rens kartofler og gulerødder. Kog kartoflerne og lad gulerødderne koge med i de sidste ca. 3 minutter.

Server fisken sammen med kartofler, gulerødder og den grønne salsa.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?