0

Bagt laks med ingefær og chili på asiatisk salat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Asiatisk salat:

500 g hvidkål eller spidskål

50 g gulerod

50 g grøn peberfrugt

50 g agurk

½ mangofrugt

1 spsk. vineddike eller lys balsamicoeddike

10 g sesamolie

10 g sesamfrø

1 bundt koriander eller bredbladet persille

Fisk: Riv ingefæren, hak chilien fint og kom det hele i en lille skål med olie, salt og peber. Læg fisken i et lille ovnfast fad og fordel ingefærblandingen over. Bag fisken i en 225 grader varm ovn i ca. 10 minutter til overfladen er gylden, og den er tilpas bagt.

Asiatisk salat: Striml hvidkålen meget tyndt og kram den lidt blød med hænderne. Striml også gulerod, peberfrugt, agurk og mango meget tyndt og bland det hele sammen. Tilsæt eddike, sesamolie, sesamfrø og friskhakket koriander (mængde efter behag) og vend herefter det hele godt rundt. Salaten må gerne trække lidt, inden den serveres sammen med den bagte laks.

Pynt med koriander eller persille.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?