Asiatisk salat:
500 g hvidkål eller spidskål
50 g gulerod
50 g grøn peberfrugt
50 g agurk
½ mangofrugt
1 spsk. vineddike eller lys balsamicoeddike
10 g sesamolie
10 g sesamfrø
1 bundt koriander eller bredbladet persille
Fisk: Riv ingefæren, hak chilien fint og kom det hele i en lille skål med olie, salt og peber. Læg fisken i et lille ovnfast fad og fordel ingefærblandingen over. Bag fisken i en 225 grader varm ovn i ca. 10 minutter til overfladen er gylden, og den er tilpas bagt.
Asiatisk salat: Striml hvidkålen meget tyndt og kram den lidt blød med hænderne. Striml også gulerod, peberfrugt, agurk og mango meget tyndt og bland det hele sammen. Tilsæt eddike, sesamolie, sesamfrø og friskhakket koriander (mængde efter behag) og vend herefter det hele godt rundt. Salaten må gerne trække lidt, inden den serveres sammen med den bagte laks.
Pynt med koriander eller persille.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften