0
Bagt laks med rød quinoa, hokkaido og jordskokkesovs

Bagt laks med rød quinoa, hokkaido og jordskokkesovs

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Tænd ovnen

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

ASC laks med skindrød quinoa, hokkaido og jordskokkesovs
1 min.
Så let er det:

Tag den gennemsigtige folie af bakkerne, krydr med salt og peber, og dryp lidt god olivenolie over hele retten.

Bag bakkerne i den forvarmede ovn i 10 min. Tag bakkerne ud af ovnen, og placer et stykke fisk, godt krydret med salt og peber, i midten af hver bakke. Dryp igen med lidt olivenolie over fisken, og bag hele herligheden i yderligere 8-10 min. til fisken netop er gennembagt.
15 min.
Anretning:

Sæt maden direkte på bordet, eller anret den på tallerkener.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?