0
Bagt laks med sommergrønt & hollandaise
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Tænd ovnen

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

ASC laks med skind
1 min.
Så let er det:

Tag den gennemsigtige folie af, krydr med salt og peber, og dryp lidt god olivenolie over hele retten.

Bag det hele i den forvarmede ovn i 10 min. Efter 10 min. placeres et stykke godt krydret (salt og peber) fisk i midten af hver bakke. Dryp igen med lidt olivenolie over fisken, og bag hele herligheden i yderligere 8-10 min., til fisken netop er gennembagt.
15 min.
Anretning:

Sæt retten direkte på bordet, eller anret den på tallerkener.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?