Skyl quinoaen i en sigte, og kog den i rigeligt, let saltet vand i 10-12 min. Kom quinoaen i en sigte, og lad den dryppe godt af. Kom derefter quinoaen i en stor skål, så den kan bredes lidt ud og køle let af.
Kom laksen med skindsiden nedad i et smurt ildfast fad. Krydr laksen med salt og peber, pensl den med halvdelen af den søde chilisauce, og bag laksen i 8-10 min. ved 250 grader. Pas på den ikke brænder på - pens evt et par gange undervejs med den chilisauce der løber fra.
Rør mayonnaisen med det sidste sweet chilisauce samt limesaft og -skræl. Vend den rørte mayonnaise med kogt quinoa, snittede rødbeder, halvdelen af de ristede løg samt hakket koriander (brug også stilkene). Gem de store flotte blade til pynt. Smag til med salt og peber.
Som vist på billedet drysset med de sidste ristede løg og plukkede korianderblade.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()