0
Bagt laks med sweet chili og quinoasalat med rødbede

Bagt laks med sweet chili og quinoasalat med rødbede

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
quinoa
1 min.
Quinoa:

Skyl quinoaen i en sigte, og kog den i rigeligt, let saltet vand i 10-12 min. Kom quinoaen i en sigte, og lad den dryppe godt af. Kom derefter quinoaen i en stor skål, så den kan bredes lidt ud og køle let af. 

ASC laks med skindSød chilisauce
5 min.
Laks:

Kom laksen med skindsiden nedad i et smurt ildfast fad. Krydr laksen med salt og peber, pensl den med halvdelen af den søde chilisauce, og bag laksen i 8-10 min. ved 250 grader. Pas på den ikke brænder på - pens evt et par gange undervejs med den chilisauce der løber fra. 

Sød chilisaucequinoalimesnittet rødbedekorianderristede løgmayonnaise
6 min.
Quinoasalat med rødbede:

Rør mayonnaisen med det sidste sweet chilisauce samt limesaft og -skræl. Vend den rørte mayonnaise med kogt quinoa, snittede rødbeder, halvdelen af de ristede løg samt hakket koriander (brug også stilkene). Gem de store flotte blade til pynt. Smag til med salt og peber. 

korianderristede løg
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet drysset med de sidste ristede løg og plukkede korianderblade.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?