0
Bagt laksefilet med fregola sarda, soltørrede tomater, kapers & parmesanstegt broccoli

Bagt laksefilet med fregola sarda, soltørrede tomater, kapers & parmesanstegt broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Tænd ovnen:

Tænd ovnen på 250 grader.

soltørret tomat tapenadekapersFregola sarda
2 min.
Fregola

Kog fregola i rigeligt vand tilsat lidt salt i 6-7 min. Hæld pastaen i en sigte, og kom soltørret tomat tapenade op i gryden, hvor du kogte pastaen. Vend pasta og soltørret tomat tapenade sammen med hakkede kapers, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

ASC laks med skindbroccoliparmigiano reggiano (Parmesan)
8 min.
Laks & broccoli:
Del broccoli i små ensartede buketter. Kom dem i et ildfast fad eller bradepande med bagepapir i bunden, og vend med olivenolie, salt, peber og revet parmesan.
Kom laksestykkerne med skindsiden nedad på samme plade, og drys med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. 
Sæt laks og broccoli i den forvarmede ovn i 6-7 min. 

Fif: Pas nu på ikke at give fisken for meget. Den smager SÅ meget bedre, hvis den er lidt understegt, i forhold til hvis den får for længe. Vær ikke bange for at servere den med et let "rødt" og saftigt indre.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Velbekomme!

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Bonusinfo

Fregula er en type pasta fra Sardinien. Det ligner nordafrikanske Berkoukes og Mellemøstlig Moghrabieh. Fregula findes i forskellige størrelser, men består typisk af semulina dej, der er rullet i kugler med en diameter på 2-3 mm og ristet i en ovn. 

Bemærk den forholdsvis lange kogetid på 12 minutter!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?