Tænd ovnen på 250 grader.
Kog fregola i rigeligt vand tilsat lidt salt i 6-7 min. Hæld pastaen i en sigte, og kom soltørret tomat tapenade op i gryden, hvor du kogte pastaen. Vend pasta og soltørret tomat tapenade sammen med hakkede kapers, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
Fif: Pas nu på ikke at give fisken for meget. Den smager SÅ meget bedre, hvis den er lidt understegt, i forhold til hvis den får for længe. Vær ikke bange for at servere den med et let "rødt" og saftigt indre.
Som vist på billedet.
Velbekomme!
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Fregula er en type pasta fra Sardinien. Det ligner nordafrikanske Berkoukes og Mellemøstlig Moghrabieh. Fregula findes i forskellige størrelser, men består typisk af semulina dej, der er rullet i kugler med en diameter på 2-3 mm og ristet i en ovn.
Bemærk den forholdsvis lange kogetid på 12 minutter!
Kommentarer og forslag til opskriften