0
Bagt mørksej i karrysovs med æble og løvstikke
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmatimørksejfilet uden skind
1 min.
Ris

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.

Skær fisken i kuvertstykker, og gnid dem med lidt olivenolie og lidt salt. Bag dem i ovnen i 12-15 min., til de er møre.

klassisk karrysovs
5 min.
Sauce

Lun saucen op i en lille kasserolle.

rødt æblesquashløvstikkelime
10 min.
Grønt

Skyl æble og squash. Skær begge dele i små tern på ca. 1x1 cm.

Hak løvstikken groft - både stilke og blade.

Skær lime i både.

20 min.
Anretning

Anret ris og fisk i en dyb tallerken, og kom sauce over fisken. Salaten anrettes ved siden af i små skåle.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?