Nulstil dit kodeord



×
×
Bagt majroegratin med forårsløg

Bagt majroegratin med forårsløg

Opskriften er udviklet af:

Christina Ovesen
  • Hovedingrediens:
    Grøntsager
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Skræl majroerne og skær dem i 3 mm tykke skiver. Snit løgene i tynde skiver og sauter dem i 1 spsk. smør til de er blevet bløde. Smør et ildfast fad og bred en tredjedel af majroerne ud i bunden. Fordel halvdelen af løgene over, drys 1 spsk. mel henover i et tyndt lag, dryp med 1 spsk. smeltet smør og krydr med salt og peber. Læg et nyt lag roer og gentag processen. Slut af med et lag roer og hæld fløde og mælk skiftevis henover. Dæk fadet til med stanniol og bag ved 175°C i 30 min. Fjern stanniolen og bag yderligere 30-40 min. til roerne er møre og overfladen gylden. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

JuleMåltidsKasser

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 2 komplette måltidskass...

Pris fra
899,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

JulefrokostPakken

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne kl...

Pris fra
539,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse