0

Bagt majroegratin med forårsløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl majroerne og skær dem i 3 mm tykke skiver. Snit løgene i tynde skiver og sauter dem i 1 spsk. smør til de er blevet bløde. Smør et ildfast fad og bred en tredjedel af majroerne ud i bunden. Fordel halvdelen af løgene over, drys 1 spsk. mel henover i et tyndt lag, dryp med 1 spsk. smeltet smør og krydr med salt og peber. Læg et nyt lag roer og gentag processen. Slut af med et lag roer og hæld fløde og mælk skiftevis henover. Dæk fadet til med stanniol og bag ved 175°C i 30 min. Fjern stanniolen og bag yderligere 30-40 min. til roerne er møre og overfladen gylden. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Hvad med også at prøve?

Øko Færdigretter - Klassikerne

Wooden Spoon laver smagsfyldte HEAT middagsretter på glas, som et godt og sundt alternativ i den travle hverdag. Wooden Spoon benytter henkogning hvilket giver lang holdbarhed.

436 kr. Inkl. fragt
Se mere

GRØD Instantgrød

Instantgrød fra GRØD er et hurtigt og nemt alternativ til en sund og velsmagende morgenmad. Findes i 4 varianter.

144 kr. Inkl. fragt
Se mere

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?