0
Bagt kuller i krydret tomat med kota og råstegte kartofler

Bagt kuller i krydret tomat med kota og råstegte kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
flåede og hakkede tomatergræsk linsesuppe krydderi
1 min.
Fisk

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Kom krydderblanding og hakkede tomater op i en pande, og kog det ind, så det tykner en smule. Smag til med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Skær fisken i kuvertstykker, og læg dem i et ildfast fad. Dæk fisken med tomatsauce, og bag den i ovnen i 15-20 min.

rødløg
5 min.
Løg

Skræl løgene, og skær dem i kvarte. Læg dem på en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt. Bag løgene i ca. 20 min., til de er helt møre.

Kartofler i tern (forkogt)
15 min.
Kartofler

Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kartoflerne i 10-15 min., til de er møre og har taget farve. Krydr med salt og friskkværnet peber.

rucolaKota
20 min.
Salat

Skyl rucola, og dræn den for vand.

Bland rucola og smuldret ost med et par dråber olivenolie i en skål. 

30 min.
Anretning

Anret kartofler, bagte løg, fisk og salat på en tallerken.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Bonusinfo

Linsesuppekrydderi indeholder:

60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?