0
Bagt mørksej med honningstegte paraguayos, ris og spidskål

Bagt mørksej med honningstegte paraguayos, ris og spidskål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Soya, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
paraguayosspidskålpurløg
1 min.
Forbered grøntsagerne

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær paraguayos i halve, og fjern kernen. Snit spidskålet og super fint med en kniv. Snit ligeledes purløg fint.

ris
10 min.
Tilbered risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

mørksejfilet uden skind
15 min.
Bag fisken

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt. Gnid stykkerne med lidt olivenolie, læg dem i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 15 min. Fisken er færdig, når den er mælkehvid.

paraguayosChipotle (røget chili)purløghonning
20 min.
Steg paraguayos

Varm en stor pande godt op, og tilsæt et par dråber olivenolie. Steg paraguayos i 2-3 min., til de begynder at brune let. Træk så panden fra varmen, og tilsæt ca. 1/2 spsk honning pr. kuvert. Sving godt rundt, og lad honningen fordele sig på paraguayos.

Hvis du ikke har honning, kan du drysse med lidt sukker.

Drys med chiliflager over paraguayos. Du selv kan styre mængden af chili, men det klæder retten med lidt varme og røgsmag. Drys til sidst purløg udover (gem lidt til pynt).

30 min.
Anretning

Smag risene til med tamari, og anret dem i en dyb tallerken med paraguayos og rå spidskål. Kom fisken ved. Drys det sidste purløg over til pynt.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?