0
Bagt mørksej med knoldselleri, kapers og sennepssovs

Bagt mørksej med knoldselleri, kapers og sennepssovs

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Tænd ovnen

Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

mørksejfilet uden skindKnoldselleri, kapers og sennepssovs
1 min.
Så let er det:
Del fisken i portionsstykker. 

Tag den gennemsigtige folie af bakkerne, og kom et stykke fisk i hver bakke. Krydr med salt og peber.

Bag bakkerne i den forvarmede ovn i 15 min.
15 min.
Anretning:

Sæt maden direkte på bordet, eller anret den på tallerkener.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?